Velden zijn niet correct ingevuld

Workshops KNHM

Heb jij een idee voor je buurt?

Het aanleggen van een speeltuin, het restaureren van een molen, een museum opzetten over de plaatselijke historie, een educatieve route in een natuurgebied of het organiseren van een groot theater waar de hele buurt aan mee doet.

Zo maar wat voorbeelden waar je als Kern met Pit van de Koninklijke Nederlandse Heide Maatschappij (KNHM) mee aan de slag kunt gaan. Veel initiatiefnemers gingen je al voor, is jouw buurt de volgende Kern met Pit? Houd ons goed in de gaten voor workshops en andere activiteiten.

De workshops van KNHM helpen je bij het opstarten, uitvoeren en voortzetten van je (buurt)initiatief. Deze bijeenkomsten zijn vooral praktisch van aard: je doet kennis en inspiratie op van professionals en kunt hier direct mee aan de slag. Denk aan crowdfunding, social media, pitchen en het schrijven van een plan van aanpak. Ook staat leren van elkaar centraal. 

Deelname aan de workshops is gratis. De bijeenkomsten vinden 's avonds plaats. De data, tijden en locaties zijn onder voorbehoud. Houd deze website of Facebook in de gaten om op de hoogte te blijven van nieuwe workshop-data. Direct de workshopdata en -locaties zien? Klik hier voor de agenda.

Terug naar nieuws overzicht