Velden zijn niet correct ingevuld

Veel gestelde vragen

Ik twijfel over het volgen van een training, wat nu?

Wanneer u twijfelt of een training wel bij u past, neem dan gerust contact op. We kunnen u dan voorzien van advies zodat u beter kunt overwegen de training al dan niet te volgen. Voor vragen en/of advies kunt u mailen naar info@vitaalvrijwilligerswerk.nl of bellen naar 088-0305100.

 

Ik blijk toch niet aanwezig te kunnen zijn op de trainingsdatum en/of tijd, wat nu?

Wanneer blijkt dat u toch niet aanwezig kunt zijn op de trainingsdatum en/of tijdstip, stuur dan een email naar info@vitaalvrijwilligerswerk.nl met de mededeling dat u zich afmeldt zodat een andere deelnemer in uw plaats kan deelnemen aan de training.

 

Hoe weet ik zeker dat ik kan deelnemen aan een training?

U kunt zich opgeven voor een training door het aanmeldformulier op de website www.vitaalvrijwilligerswerk.nl in te vullen en op te sturen. Wanneer u zich heeft aangemeld en er zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar, dan krijgt u een bevestiging van de aanmelding en toegang tot deelname op het opgegeven e-mailadres.

 

Wat gebeurt er wanneer een training vol is?

Wanneer een training het maximaal aantal deelnemers heeft bereikt, dan wordt er een wachtlijst aangemaakt. Mocht iemand zich afmelden voor een training, dan wordt u op de wachtlijst benaderd om deel te nemen aan de training.